Widow.se – Allt om skateboard

Har man sökt upp widow.se innebär det att man är särskilt nyfiken på skateboard. Skateboard var ytterst populärt under 70- och 80-talen då de flesta prövade sig på grenen. På 90-talet utvecklades däremot friåkningen och skateboardkulturens revolution var ett faktum. I dagens läge är skateboard mer omtyckt än någonsin och kan utövas av alla oavsett ålder. Det är aldrig för sent att börja skejta. Det enda som behövs för att lära sig är mod, äventyrslust och en passande skateboard. Därtill bör man självfallet utrusta sig med en ordentlig hjälm, slitstarka kläder och skydd för såväl armbågar som knän.

Personerna bakom Widow påbörjade designen av ett eget märke under 2005. Innan året var slut presenterade de den första kollektionen som bestod av accessoarer, kläder och brädor. Servicen och produkterna påvisade redan från start vilken hög kvalité som man eftersträvar och togs varmt emot av klientelet. Eftersom samtliga grundare har djupa rötter i skateboardkulturen har de anammat skateboard som en livsstil. Trots att flera av dom har lagt sina brädor på hyllan vill de dela med sig av sin långa erfarenhet och kunskap till alla som är intresserade. Därav är en av de viktigaste delarna i konceptet Widow att både stötta och sponsra svenska talanger inom skateboard samt ordna olika evenemang för yngre.

På Widow representeras fler stora märken förutom det egna varumärket. Här hittar man allt från kullager och hjul till truckar och skateboards. Samtliga märken är av genuin kvalité och man erbjuder både unika old school-brädor och billigare kompletta alternativ. Kunden garanteras att även de billigare brädorna är av bra kvalitet och att man inte blir lurad med leksaksbrädor eller blanks. De största internationella märkena som finns i sortimentet är exempelvis Plan B, Habitat, Flip, Girl och Element, samt de bästa svenska märkena Riverfarm, Bellows och Sweet Skateboards.